BulbFacts Amazon vs AliExpress

Door XiaomiGlobal op dinsdag 8 januari 2019 18:45 - Reacties (3)
Categorie: Aftermarket LED Verlichting Auto, Views: 2.118

Even een korte blogpost van mij: geen gedoe met koppen, maar gewoon dat wat ik graag wilde delen. Namelijk de Amerikaanse website BulbFacts: waar ze onafhankelijk meer dan 30 verschillende aftermarket LED setjes getest hebben. Deze zijn natuurlijk niet made in USA, maar in China en zo'n beetje de helft van die setjes word gewoon op AliExpress verkocht.

Hier onder daarom een kleine greep van de setjes waarvan ik verkopers op AliExpress gevonden heb.Dit zijn dan in-principe de setjes waarvan het letterlijk plug en play is en waarbij geen afstelling van je koplampen bij nodig is: en de Techmax/Oslamps zou het meeste waar voor zijn geld bieden. Maar de H4 is helaas uitverkocht }> Ik heb de laatste besteld vermoed ik :+

En de Beamtech/HLXG is het enige setje zonder ventilator, maar helaas ook het setje met de minste lichtopbrengst. Het lijkt er echter op dat de ventilators onvermijdbaar zijn als je een setje wilt met een flinke verbetering in lichtopbrengst: want die LED's dienen gekoeld te worden.

Mijn voorlopige voorzichtige conclusie is dat het setje van Beamtech/HLXG bij normale weersomstandigen net iets meer lichtopbrengst heeft dan halogeenlicht, maar bij regen juist het omgekeerde. De review daarvan dien ik nog aan te passen, omdat ik die eerlijkshalve te vroeg online gezet heb en daarom weer offline gehaald omdat ik vond dat ik de lampen nog wat langer moest testen.

Volgende: Het leed dat AliExpress heet 11-01 Het leed dat AliExpress heet
Volgende: Naam weblog veranderd: Aliexpress Meuk 07-01 Naam weblog veranderd: Aliexpress Meuk

Reacties


Door Tweakers user dppa, woensdag 9 januari 2019 21:58

Wel opletten dat veel van deze kits niet straatlegaal zijn.

Door Tweakers user dppa, woensdag 9 januari 2019 21:59

Bedankt om dit te delen.
Wel opletten dat veel van deze kits niet straatlegaal zijn.

Door Tweakers user XiaomiGlobal, woensdag 9 januari 2019 22:19

dppa schreef op woensdag 9 januari 2019 @ 21:59:
Bedankt om dit te delen.
Wel opletten dat veel van deze kits niet straatlegaal zijn.
Volgens mij zijn al deze setjes gewoon legaal: in Nederland gaat het om het lichtbeeld. In Duitsland moet je dit niet flikken, want daar heb je zelfs een goedkeuring voor een autostoelhoes nodig 8)7 De Techmax vind je trouwens ook bij Novsight op AliExpress.

Reageren is niet meer mogelijk